Sissel Steyaert

Zwangerschap

banner

Zwangerschap

A grand adventure is about to begin

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Wat een bijzondere periode is dit, waar jullie kleine wondertje aan het groeien is.

Tijdens deze unieke periode wil ik graag de mooie momenten voor jullie vastleggen tijdens een zwangerschapsfotoshoot. Zo kunnen jullie altijd terugkijken naar deze bijzondere tijd en herinneringen ophalen aan de zwangerschap.

Het is een mooie manier om deze periode te vieren en de groeiende band tussen jullie en jullie baby te laten zien. Ik zal ervoor zorgen dat de fotoshoot ontspannen en comfortabel verloopt, zodat jullie je op je gemak voelen voor de camera.

De foto’s die uit de shoot komen, zijn blijvende herinneringen om te koesteren en nooit te vergeten. Het is een prachtige manier om de bijzondere tijd van jullie zwangerschap te vieren.

info

Meer info

Een zwangerschapsfotoshoot wordt meestal gepland vanaf 32 weken. Op dat moment is je buik vaak mooi rond en is het een perfect moment om deze bijzondere periode vast te leggen.

De fotoshoot vindt plaats buiten in de prachtige natuur. Als jullie een favoriete plek hebben waar jullie graag naartoe gaan, dan kunnen we daar zeker de shoot doen. Als jullie geen specifieke plek in gedachten hebben, dan geef ik graag enkele van mijn favoriete locaties door.

Natuurlijk zijn je partner en eventuele kinderen meer dan welkom tijdens de fotoshoot. Het is een moment om samen te beleven en deze bijzondere tijd vast te leggen.

Tijdens de shoot zorg ik ervoor dat jullie je op je gemak voelen en begeleid ik jullie waar nodig. Maar het belangrijkste is dat jullie genieten van elkaar en het moment.

Het resultaat zal een reeks prachtige beelden zijn waarin jullie de bijzondere band tussen jullie en jullie baby kunnen zien. Het zijn herinneringen om te koesteren en nooit te vergeten.

Prijzen 2023

Inclusief:

1 uur fotografie waar ik jullie liefde, blijdschap en mooie momenten in beeld breng. De foto’s worden één voor één nauwkeurig bewerkt in kleur & zwart-wit Geen limiet op het aantal foto’s dat jullie ontvangen 15% korting op fotoproducten in de webshop van jullie galerij. Persoonlijke online galerij met de bewerkte foto’s in hoge kwaliteit Levertijd 2 à 3 weken

259 euro incl.btw

Stories

FAQ

Lieve woorden

testimonial section
star iconstar iconstar iconstar iconstar icon
Familieshoot gedaan met een 4-jarige spring in het veld en een 2jarige die niet altijd wou meewerken. Sissel zorgde ervoor dat we ons allemaal op ons gemak voelde en nam supermooie foto's. Het speelse en goedlachse van ons gezin is nu voor altijd vereeuwigd!
Sara
star iconstar iconstar iconstar iconstar icon
Super blij met onze foto reeks! Ook al hadden we er eentje bij die niet graag op de foto staat, hij is helemaal losgekomen dankzij het geduld van Sissel! Zeker een aanrader!!!
Karlijn
star iconstar iconstar iconstar iconstar icon
Hele fijne zwangerschapshoot achter de rug. Was een fijne ervaring, wij genieten nog na van de mooie foto’s. Wij vragen Sissel zeker terug als ons kleintje geboren is voor een newbornshoot
Eileen
star iconstar iconstar iconstar iconstar icon
Aangename samenwerking en prachtig resultaat. Wij wilden graag spontane baby- en gezinsfoto's in onze eigen huiselijke omgeving en we hadden nooit kunnen dromen dat de foto's zo mooi zouden zijn. Dankjewel daarvoor Sissel.
Nathalie
star iconstar iconstar iconstar iconstar icon
Echt fijne manier van shooten! Onze dochter staat heel spontaan op de foto's als de spring-in-'t-veld die ze is en ook voor ons voelde het heel natuurlijk aan!
Femke
star iconstar iconstar iconstar iconstar icon
Sissel werkt op een zeer aangename ontspannen manier met kindjes. Mijn zoontje voelde zich hierdoor onmiddellijk op zijn gemak. Het resultaat was SUPER. Stuk voor stuk prachtige foto's met een sterke uitstraling. Sissel Photography = TOPPERTJE
Sanne
star iconstar iconstar iconstar iconstar icon
Wij boekten een foto sessie bij Sissel met ons 8 weken oude zoontje om ons prille gezinsgeluk vast te leggen. Voor ons was dit de eerste keer en dankzij Sissel is dit super goed verlopen. In een heel ongedwongen sfeer en veel geduld met ons zoontje zijn de foto's prachtig geworden. Een tastbare herinnering voor ons om te koesteren! Bedankt!
Lies
star iconstar iconstar iconstar iconstar icon
Wij vroegen Sissel om enkele gezinsfoto's te maken ter gelegenheid van de verjaardag van ons mama. Het werd een super leuke namiddag met een heel mooi resultaat. Sissel is erg ongedwongen en heel sympathiek: een echte aanrader!! Nogmaals erg bedankt!
Pauline

Zin in een shoot?

Hebben jullie vragen of willen jullie graag een fotoshoot boeken? Trouwen jullie binnenkort en willen jullie graag een kennismakingsgesprek?

Stuur mij een mailtje en dan horen jullie zeer snel iets van mij.

Tot binnenkort!

Contacteer mij
sesion section